Termeni si conditii

Va rugam sa luati la cunostinta Termenii si Conditiile inainte de a utiliza magazinul online Bernice, care se completeza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Despre administrator magazin online

Site-ul www.bernice.ro este administrat de catre S.C. Electric Activ Construct SRL cu sediul in localitatea Bucuresti, sector 4, Aleea Cricovul Sarat nr. 3, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/11370/2016 , Cod de Identificare Fiscala 36465694, Tel. 0763848515, email berniceart82@gmail.com

Drepturi de autor

Utilizatorul magazinului online www.bernice.ro (vizitator sau cumparator) este informat cu privire la dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

Contractul la distanta

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.bernice.ro, cumparatorul accepta comunicarea prin telefon sau e-mail prin care administratorul isi desfasoara activitatea.
Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
Administratorul nu considera sub nicio forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier.